PyGrunn 2017: Laatste kaarten + vrijgekomen speakerslot

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

PyGrunn 2017: Laatste kaarten + vrijgekomen speakerslot

Berco Beute-7
Dag allen!

De 8e editie van PyGrunn is alweer aanstaande vrijdag en het belooft weer een mooie dag te worden. We zijn bijna uitverkocht dus als je er nog bij wilt zijn dan zul je snel moeten zijn.
Wel is er een speakerslot vrijgekomen, dus mocht je nog een mooi Python verhaal willen delen met een grote groep Python enthousiastelingen dan is dit je kans.

Namens de PyGrunn organisatie,
Berco Beute


2017-03-06 15:05 GMT+01:00 Berco Beute <[hidden email]>:

Dag allemaal,


Onze jaarlijkse Python conferentie in Groningen (PyGrunn) vindt dit jaar plaats op vrijdag 19 Mei. Wij zijn ondertussen hard aan het werk om er weer een groot en memorabel feest van te maken, en daarvoor zijn we op zoek naar deelnemers, sprekers en sponsors.


Over PyGrunn

PyGrunn is de jaarlijkse 'Python and friends' conferentie met een 'local footprint and global mindset'. Stevig in de open source wereld geworteld biedt het helden uit de open source gemeenschap een podium om te informeren, inspireren en imponeren. Maar het belangrijkste is altijd het ontmoeten van gelijkgestemden in een ontspannen setting. PyGrunn heeft geen commercieel oogmerk waardoor de ticketprijs laag is. Voor slechts 35 euro krijg je eten, drinken, een legendarisch T-shirt, en een dag vol inspirerende presentaties en interessante ontmoetingen. Geen geld! Mocht je nog niet overtuigd zijn dan zou je een bezoeker van voorgaande jaren eens moeten vragen.


Sprekers gezocht (RFP)

Mocht je bij willen dragen dan ben je van harte welkom. Dat kan in eerste plaats door het geven van een presentatie. Het is een unieke kans om je verhaal aan meer dan 250 vriendelijke en enthousiaste Pythonistas te vertellen. Op www.pygrunn.org staat een RFP waarmee je jouw praatje kunt aanmelden. Daarmee treed je toe aan de rij illustere voorgangers (zie www.pygrunn.org).


Lokatie

Net als afgelopen jaar vindt PyGrunn plaats in het Groninger Forum (Hereplein 4-5, Groningen). Je kunt dus wederom vanuit een comfortabele bioscoopstoel de presentaties tot je nemen. Het wordt niet veel relaxter dan dat!


Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via www.pygrunn.org. De 250 kaartjes worden ongetwijfeld uitverkocht, dus zorg dat je er op tijd bij bent. De 35 euro mag eigenlijk geen belemmering zijn. Het is optioneel, maar om te laten weten dat je komt kun je jezelf daarnaast ook op de PyGrunn Meetup aanmelden.


Sponsors

Zoals gezegd heeft PyGrunn geen commercieel oogmerk en draait het al 8 jaar op de succesvolle combinatie van liefdewerk oud papier en sponsoring. Daarom zijn wij altijd op zoek naar sponsors die PyGrunn een warm hart toedragen. Dus mocht je een geschikte partij weten dan horen we dat graag. We zijn in ieder geval trots op het groeiend aantal sponsors, dit jaar verwelkomen wij in ieder geval al Media2B, Paylogic, Spindle, XIThing, Hugo en Contracts11. Alvast bedankt!


Diversiteit

Ter verbetering van de diversiteit zijn we op dit moment met de Nederlandse organisatie van DjangoGirls in gesprek over een samenwerking tussen beide evenementen. Wat dat concreet gaat betekenen is nog onderwerp van discussie, maar het zal makkelijker worden voor bezoekers van een van de evenementen om ook het andere evenement bij te wonen. Daarover later meer.


Zegt het voort, zegt het voort! Hopelijk zien we jullie op PyGrunn 2017! In de tussentijd kun je voor updates terecht op Twitter (@pygrunn) en op www.pygrunn.org.


Namens de PyGrunn organisatie,

Berco Beute

Media2B / Web11 / Kunnis

Contracts11 / XIThing / B11_______________________________________________
Python-nl mailing list
[hidden email]
https://mail.python.org/mailman/listinfo/python-nl