Workaround for ticket #770

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Workaround for ticket #770

Karla Stenger
Hello all,
I have recently reinstalled my whole sistem and now I'm setting things up to go on with my project which uses pyamf.
Today I got pyamf installed with setuptools but then I started getting the same problem as ticket #770 shows.
Since the ticket is marked as solved I was wondering what should I do to get the fix into my system?

Thanks in advance!
Karla.

--
-------------------------
Karla  Mª  Stenger  Sábat
[hidden email]


_______________________________________________
PyAMF users mailing list - [hidden email]
http://lists.pyamf.org/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Workaround for ticket #770

Thijs Triemstra
Have you tried the latest version from Git or SVN, it seems the fix for the bug is only available in pyamf newer than 0.5.1..

Cheers,

Thijs

On Aug 2, 2010, at 12:54 AM, Karla Stenger wrote:

Hello all,
I have recently reinstalled my whole sistem and now I'm setting things up to go on with my project which uses pyamf.
Today I got pyamf installed with setuptools but then I started getting the same problem as ticket #770 shows.
Since the ticket is marked as solved I was wondering what should I do to get the fix into my system?

Thanks in advance!
Karla.

--
-------------------------
Karla  Mª  Stenger  Sábat
[hidden email]

_______________________________________________
PyAMF users mailing list - [hidden email]
http://lists.pyamf.org/mailman/listinfo/users


_______________________________________________
PyAMF users mailing list - [hidden email]
http://lists.pyamf.org/mailman/listinfo/users

PGP.sig (210 bytes) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Workaround for ticket #770

Karla Stenger
Thankyou very much :)
I followed git version installation instructions and now it works perfectly!

Cheers,
Karla.

2010/8/2 Thijs Triemstra | Collab <[hidden email]>
Have you tried the latest version from Git or SVN, it seems the fix for the bug is only available in pyamf newer than 0.5.1..

Cheers,

Thijs

On Aug 2, 2010, at 12:54 AM, Karla Stenger wrote:

Hello all,
I have recently reinstalled my whole sistem and now I'm setting things up to go on with my project which uses pyamf.
Today I got pyamf installed with setuptools but then I started getting the same problem as ticket #770 shows.
Since the ticket is marked as solved I was wondering what should I do to get the fix into my system?

Thanks in advance!
Karla.

--
-------------------------
Karla  Mª  Stenger  Sábat
[hidden email]

_______________________________________________
PyAMF users mailing list - [hidden email]
http://lists.pyamf.org/mailman/listinfo/users


_______________________________________________
PyAMF users mailing list - [hidden email]
http://lists.pyamf.org/mailman/listinfo/users




--
-------------------------
Karla  Mª  Stenger  Sábat
[hidden email]

_______________________________________________
PyAMF users mailing list - [hidden email]
http://lists.pyamf.org/mailman/listinfo/users